Alla inlägg under april 2010

Av . . - 23 april 2010 18:45

Idag har jag varit på alldeles strålande humör, såå härligt :)


Sitter å inväntar min kära vän Camila sen ska vi åka till HeronCity och möta upp bästa Karolin å sen blir det middag & bio.. Vi ska se "The Bounty Hunter" :)

myyysiigt :)


Fick tillbaka papprena från försäkringskassan idag från jobbet, haha hade ju glömt att skriva under dom, klantigt.. men det ska jag göra.. sen är det bara att skicka in.. så de händer lite grejer :)


Tänka sig att det bara är 10veckor kvar tills mitt nya, underbara liv som mamma startar.. helt otroligt vad jag längtar :)

Av . . - 22 april 2010 21:15

Ja imorse var det dags för att börja föräldrakursen, jag tog med mig min kära mamma, eftersom att det oxå är hon som ska följa med mig på förlossningen :)


Till en början kände jag bara att jag ville därifrån.. kände mig som lowlife-whitetrash där jag satt i mina lagerkläder, med min mamma och alla andra var jättefina å hade med sig sina sambos.. ALLA i min grupp är gifta och har hus.. å jag är väl den yngsta där oxå..


Så kände mig rätt liten och olycklig till en början.. men sen fick jag skärpa till mig, det finns väl inget som gör dom bättre än mig bara för att de har make & hus? vi sitter ju i samma båt allihopa.. överlyckliga,nervös & spända över vårt första barn..


Så tillslut slappnade jag av å slog bort allt dumt tänkande, de väl knappast någonting som blir bättre av att jag gör mig själv till något slags offer, nä vet ni va! Det var faktiskt gansla trevligt, mycket prat kring förlossning, olika bedövningsmedtoder å andning och sånt.. sen pratade vi även om amning..


Amning, det har jag ju inte ens funderat över.. har bara antagit att det ska funka på en gång, så nu börjar jag bli lite nervös för de.. självklart vill jag ju kunna amma :)


Å ikväll så har jag inte orkat göra nånting, för herregud vad den här dagen har varit lång, trots att jag kom 2 timmar senare till jobbet =/


Kära syster ringde dock och ville att jag skulle beställa lite grejer åt henne från H&M så vi har telefon/internet shoppat lite nu :)


Men nu är jag heeeelt slut i fejjan å vill bara lägga mig i min säng å sova!

Av . . - 21 april 2010 22:30

Har väl i princip precis kommit hem, har varit iväg på kalas hela kvällen, min kära Anna som fyller 23 år idag :)


Det var mysigt, nu har de gissat kön,vikt & längd på bebis ;) HAHA..

Alla är så nyfikna :)


Jag blir lite irriterad på mig själv angående igårkväll.. jag menar, varför tar jag ens åt mig av sånt snack för? egentligen bryr jag mig ju inte.. Jag har ju absolut ingenting att vara bitter eller sur över.. har ju världens bästa mirakel i min mage, som gör mitt liv så himla underbart :)


Var hos Bm imorse oxå, magen har växt 5 cm sen sist (De går foooort) Dock har jag inte gått upp nå mer i vikt, och idag var det inge problem alls att hitta bebis hjärta 135slag/ minut  

Av . . - 20 april 2010 21:21

Har bestämt mig för att inte gå å lägga mig förbannad, så kände att jag måste skriva lite positivt innan det är dags..


1. Har fått nytt erbjudande på lägenhet (3:e plats)

2. Bebis rullar runt & är lika mysig som vanligt

3. Papprerna till försäkringskassan är i rullning..

4. Barnmorskan i morgon och få lyssna på

5. = Sovmorgon!

6. Bara 75 dagar kvar till BF

7. Har världens bästa familj & vänner

8. Har en massa godis här hemma som bara väntar på att få ätas :)

9. Världens 2 sötaste kissemissar som bara älskar att mysa med mig & magen.

10. Jag har världens vackraste mage, och därinne ligger världens vackraste, underbaraste, livs levande barn, MITT barn, MITT mirakel, som gör mig till den mest priviligerade människan som går på 2 ben..


finns självklart säkert en massa mer, men de där får duga just nu :)

Av . . - 20 april 2010 20:52

Asså jag är så jävla förbannad! Fan fan fan, så förbannad jag är ;( USCH!

Å jag blir bara så frustrerad så jag vill gråta! Nu vet jag ännu mer varför jag väntade me att berätta på jobbet, åå blir bara så lessen..


De har redan börjat snacka skit, å speciellt de männsikorna som jag inte ens arbetar med.. utan de på kontoret.. (?!) Jag har tydligen ingen aning om vem pappan är, och jag har tydligen legat med den ene å den tredje på jobbet.. så troligtvis e det någon av mina arbetskamrater (?!) Hallå, de e ju för faaaan skrattretande! Vuxna männsikor ? Å de bästa är att de inte ens känner mig, dom har ju ingen aning! IDIOTER.


Men det jag tycker är mest trist, det är att de har förvandlat min graviditet till något skamligt, för det är ju precis tvärtom! Det är det vackraste som existerar just nu, jag bär på ett underbart litet liv, det bor en ny liten människa i mig..


Usch nu ska jag hoppa i säng å gömma mig under täcket, den här dagen behöver ta slut, typ NU.


Av . . - 19 april 2010 20:30

Åh vad jag älskar min fina fina fina mage, å speciellt den som bor därinne :) Mitt lille pyre, längtar så himla mkt.. Å va den lever runt nu!


Haha de va så kul när jag åkte hem från jobbet idag var det som ett breakdance pass därinne, ser så himla kul ut.. hela magen vänder å vrider å hoppar å allt möjligt :) så himla mysigt!


Har skickat iväg papprerna från försäkringskassan till arbetsgivaren nu iaf, så det är på gång..


sprang en sväng i centrum efter jobbet oxå, kan ju inte låta bli å hitta saker.. lite som jag bara var tvungen att köpa;


Barbapappa bodysar! Å så himla söta, å jag var heeelt besatt av barbapappa när jag var liten, så det var ett måste! Å så 2 nagellack till mig själv :) 

Av . . - 18 april 2010 20:47

Bion igår var askul :) skönt å komma ut å göra nånting, å lite positivt att folk fortfarande vill umgås med mig :) så det var trevligt och filmen var bra :)


Men ibland funderar man på hur folk tänker.. har fått höra så många knäppa kommentarer angående min graviditet.. typ "Hur känns de nu, nu är det ju slut på det roliga" "dina glada dagar är över" "När man får barn då vet man att livet e slut"


Men alltså hallå?! Mitt liv har precis börjat, äntligen slipper jag ha den där känslan av att varje dag är som den andra, varje fest e som den förra, och det är sååååå skönt att slippa känna helg-hetsen..

Å om det var så jag kände, att nu är mina roliga glada dagar slut för att jag ska få barn, då hade jag väl antagligen inte behållt det.. eller?


Det finns inget mer underbart än att vänta å bära på det här barnet.. jag är överlycklig, och kan inte tänka mig något mer fantastiskt, att f¨se mitt barn för första gången, höra de första orden, se dom första stegen, lära den allt bra jag kan, se mitt barn växa upp å bli en helt fantastisk människa.. Jag är övertygad om att det är nu min glada och roliga dagar börjar..


Kan tänka mig att alla dedär konstiga kommentarerna har med rädsla å göra, och är det så man känner så är man förmodlligen inte redo för några barn, och anledningen till att man tror att ens "glada dagar" är över är väl säkert för att det är när man själv blir förälder som man kanske slutar att vara ett barn?

Av . . - 17 april 2010 18:00

Tiden har sniglat förbi denna dag, så uttråkad och rastlös.. men har knappt orkat göra nånting, tror jag terroriserat varenda människa jag känner för att hitta på något att göra..


Somnade ju på soffan igår, så fredag kvällen försvann ju, hade lite ångest över det idag å kände att jag ville hitta på något så jag inte bara lät helgen passera..


Men vekar ju som att alla hade planer där jag inte kunde ingå =/


Hm, fick bli ett städryck i allafall, så nu känns det som att man hunnit med nånting iaf, dammsugit, skurat & dammat hela lägenheten, rensat & skrubbat rent kylskåpet.. så nu luktar ALLT goot å allt är rent.. förutom jag då ;P


Ska in till stan å glo på bio "Clash of the titans" :) kan bli kul :) så nu ska jag bara vänta på att badrumsgolvet ska torka så jag kan hoppa in i duschen ;)

Presentation


Ensamstående mamma, till världens vackraste Wille ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Pojke eller Flicka?
 Pojke
 Flicka

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards