Alla inlägg den 22 april 2010

Av . . - 22 april 2010 21:15

Ja imorse var det dags för att börja föräldrakursen, jag tog med mig min kära mamma, eftersom att det oxå är hon som ska följa med mig på förlossningen :)


Till en början kände jag bara att jag ville därifrån.. kände mig som lowlife-whitetrash där jag satt i mina lagerkläder, med min mamma och alla andra var jättefina å hade med sig sina sambos.. ALLA i min grupp är gifta och har hus.. å jag är väl den yngsta där oxå..


Så kände mig rätt liten och olycklig till en början.. men sen fick jag skärpa till mig, det finns väl inget som gör dom bättre än mig bara för att de har make & hus? vi sitter ju i samma båt allihopa.. överlyckliga,nervös & spända över vårt första barn..


Så tillslut slappnade jag av å slog bort allt dumt tänkande, de väl knappast någonting som blir bättre av att jag gör mig själv till något slags offer, nä vet ni va! Det var faktiskt gansla trevligt, mycket prat kring förlossning, olika bedövningsmedtoder å andning och sånt.. sen pratade vi även om amning..


Amning, det har jag ju inte ens funderat över.. har bara antagit att det ska funka på en gång, så nu börjar jag bli lite nervös för de.. självklart vill jag ju kunna amma :)


Å ikväll så har jag inte orkat göra nånting, för herregud vad den här dagen har varit lång, trots att jag kom 2 timmar senare till jobbet =/


Kära syster ringde dock och ville att jag skulle beställa lite grejer åt henne från H&M så vi har telefon/internet shoppat lite nu :)


Men nu är jag heeeelt slut i fejjan å vill bara lägga mig i min säng å sova!

Presentation


Ensamstående mamma, till världens vackraste Wille ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Pojke eller Flicka?
 Pojke
 Flicka

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards