Alla inlägg den 14 februari 2010

Av . . - 14 februari 2010 22:40

Mja, de blev många inlägg idag.. men har väl mycket onödigt att skriva idag..

Just idag är jag ett vandrande lyckopiller :)


Känner mig så lyckligt lottad, har verkligen världens finaste familj, och de bästa vänner man kan tänka sig..


Å världens underbaraste lilla bebis i magen, 20 veckor gammal :)

 


Jag hade helst velat "fira" alla hjärtans dag med mina fina L, men hon var tyvärr sjuklig fortfarande.. Men vi ska mysa imorgon istället förhoppningsvis :) Man har ju förberett en liten surprise såklart! Goda vänner förtjänar att skämmas bort lite extra ibland ;)


Å jag & magen har skämt bort oss med en massa godis ikväll.. så nu är man riktigt mätt, får se till att borsta tänderna riktigt noga idag ;)



MUMS!

Av . . - 14 februari 2010 18:18

Ja det känns ju inte så tokigt ändå faktiskt.. vissa brukar ju ha ångest sådana dagar.. men kan inte minnas att jag någon gång har "firat" denna dag ändå..


eller jo kanske en gång tillsammans med fösrta kärleken, men de va väl mest mysigt för att vi förlovat oss dan innan, å det bar ju faktsikt 4 år sen.. tiden går fort..


Å idag har jag varit iväg på födelsedagsfika :) ska snart sätta igång med maten, blir spaghetti & köttfärssås.. mycket romatiskt! :) Sedan blir det väl lite mys med tända ljus & godis har jag tänkt :)


Känns inte alltför tokigt att vara singel, är omringad av kärlek ändå så de räcker med den jag får från familj och vänner :) å ensam är jag ju inte.. har ju någon som bor och växer i min mage.. 20 veckor.. tänk vad tiden går fort!


Men ja, visst ibland saknar jag ju någon.. att dela saker med, att bara få hålla om att älska, samtidigt så känns det så långt borta.. har varit singel i över 1 år, vilket jag trivs med. har jag ju dejtat å sådär men inget seriöst.. å dejtandet är det ju slut med på ett tag.. Jag inbillar mig inte att någon skulle kunna acceptera att jag väntar än annan mans barn, samtidigt som det skulle kännas väldigt olustigt att ens ha sex med någon annan.. än just honom.. fel på något sätt..


Men ja, bara för att jag är gravid och blivande mamma.. så slutar jag inte att vara en männsika med behov.. men det är mest närhet jag saknar.. sova bredvid någon..


Hade nog känts jobbigare om jag satt här å var olyckligt kär eller något.. men det är jag ju inte.. jag är bara lyckligt förälskad i mitt lilla pyre :)

Av . . - 14 februari 2010 09:56

Idag har jag gått 20veckor, halvvägs, nu är det BARA 20veckor kvar..


Åå som jag längtar efter min lilla älskling.


Idag ska vi skämma bort oss med massa gott! Ska bara rå om min lilla mage och ha världens mysigaste alla hjärtans dag.


Den här lilla krabaten är redan min största kärlek, aldrig har jag älskat någon så mycket som jag älskar den som bor därinne i min mage.. och vi har inte träffats än.. kärlek på hög nivå.


  

Presentation


Ensamstående mamma, till världens vackraste Wille ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Pojke eller Flicka?
 Pojke
 Flicka

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards