Alla inlägg under maj 2010

Av . . - 5 maj 2010 23:09

Var hos BM imorse, blev ju det vanliga.. kolla blodtryck, väga, mäta, lyssna på hjärtat ♥ idag slog det 132 slag/minut ;) Livmodern är nu 30cm, och kvar på samma vikt ;P


Varit en tuff dag på jobbet, full rulle från det att jag kom tills jag gick hem..Å när man väl  kommit hem fortsätter det roliga, ingen lugn stund här inte ..

Har packat en del idag, blev typ 2 flyttkartonger med BARA ljusstakar.. haha, va ska man säga? jag gilla ljus :)


Å nu har jag precis kommit upp ur världens mysigaste bad.. massa tända ljus, mysig musik.. ansiktsmask med chocklad ååå så gott den luktade, hårinpackning.. känner mig som ny.. dock är jag helt slut nu, så det blir sängen alldeles strax..


Dock är liten lika pigg som vanligt ;) hehe, men det känns lite obehagligt ibland.. typ som om den sträcker på sig.. men ändå så mysigt, känna att den lever därinne :)


Och imorgon är det dags för föräldrutbildningen igen, sista gången :/ Känns väl lite trist.. tycker faktiskt att det är ganska kul :)



Av . . - 4 maj 2010 22:15

Wiiho, om exakt 2 månader kommer min lilla älskling :)


Precis ny hemkommen efter att ha varit hos kära Karolin, käkat middag pch snackat skit, myspys :)


Känner mig så himla nöjd idag, mkt bättre humör än igår ;) haha usch vad bitter jag var.. och imorgon är det dags att besöka BM, härligt :)

Av . . - 3 maj 2010 22:45

Precis vad jag känner mig som just nu..


SUCK, här har man varit uppe huuuur tidigt som helst, jobbat 10 timmar, kommer hem vid halv 7 på kvällen, å möter en bror som säger "hörredu, vi måste städa lite.. ska komma några och kolla på lägenheten imorgon" Okej, fine inga problem.. så stökigt har vi det ju inte..


Men så har vi min kära mor och hennes gubbe, som ska lägga sig i precis allting..

Allvarligt, dom dök upp här hade tagit med sig rengöringsmedlar å herrejösses massa städprylar.. mamma satte igång å putsa fönster (?!) gubben drog igång å slängde prylar.. börjar styra å ställa å bossa över MIG (som för övrigt är helt slut efter en lång & tung dag på jobbet) Dom har äntligen gått nu, visst absolut är det hur snällt som helst av dom att komma hit å städa å hjälpa till, men då ska de ju oxå komma ihåg att det inte är MIG de var här å hjälpte.. utan brorsan, men de verkade dom ha glömt bort, klagade på allt som gick ungefär.. husr smutsigt de va här å hur smutsigt de va där, gör ditt, gör datt..


Medan brorsan satte igång å spela tv-spel med en polare (!? allvarligt skojjar ni med mig?!) jätte irriterad å trött är jga nu, var ju knappt så jag fick laga mat ens.. 


Ett ord att beskriva mig: BITTERFITTA

Av . . - 2 maj 2010 22:11

Nu sitter man här igen och är lika chockad över hur fort en vecka kan gå, redan v.31 :) å så jag längtar efter mitt lille pyre!


Har haft en ganska lugn dag idag, fick fika med både med min mamma & min pappa, samtidigt! inte helt vanligt :) men mysigt värre..


Om 1 månad är det dags för flytt, till min alldeles egna lägenhet.. anar att tiden kommer susa förbi och 1 månad kommer att kännas som en kvart ;P har börjat rensa lite i garderoberna ikväll.. å ack så mkt skit jag har lyckats samla.. Man blir så trött & matt på sig själv.. har slängt ett par kassar med skit nu i alla fall.. å fler lär det bli..


Men nu måste jag försöka varva ner lite, imorgon är det måndag = långdag, upp o hoppa redan kl. 04.30 =/ puuuh..



Av . . - 2 maj 2010 11:41

Jag kan fortfarande inte fatta att jag fick lägenheten.. det är helt otroligt! Jag hade ju i princip gett upp hoppet.. Å så när jag gick in å kollade.. å så står det Grattis! Du fick kontraktet! jag var i eld o lågor hela dagen! :)


Det känns så himla bra, äntligen! :) Nu känns det som att det sista hindret är avklarat.. visst nu återstår allt fix med möbler och sånt där.. men det är lätt fixat, nu har jag i alla fall min alldeles egna lägenhet..


Där ska jag och bebis bo, å få det så mysigt :) härligt härligt :)

Ska rensa lite i mina garderober idag tänkte jag, sen ska jag försöka få tag i försäkringskassan i morgon och kolla upp om jag kan få bostadsbidrag å sådär..


1 Juni är lägenheten min i allafall, så skönt att jag kunde få ta den tidigare oxå, egentligen var det inflyttning 1:a Juli, och det hade ju kunnat bli lite tajt.. 3 dar innan BF ;)


Var på hälsokost affären igår, köpte havandeskapsolja å så mysig den var! Läste i gravid tidningen att den skulle vara jättebra och flera jag känner har sagt att man ska använda nån olja eller kräm som innehåller E-vitamin för att förebygga bristningar å sånt.. dock har jag ju inte fått några ännu, men är torr som ett fnöske så den va jätte mysig, blev jätte mjuk & len :)


Köpte även förberedande olja som man ska smörja underlivet med från och med v.34 ska göra huden där mer elastisk och minska risken för att man spricker alldeles för mycket.. lite fjantigt kanske men det skadar ju inte att testa? ;P

Av . . - 1 maj 2010 11:30

Jahapp, igår var det valborg.. första året som vi inte gick till brasan..

Mamma kom och hämtade på mig på jobbet, å sen åkte jag hem bytte om, så hämtade vi upp Linnéa och åkte hem till mamma å käkade tacos och hade de mysigt, dock var mina hormooner överallt.. usch jag får ju så dåligt samvete jag var verkligen jätte retlig, och irriterade mig på allt.. fast vi hade de trevligt i alla fall.. men usch vad det är jobbigt när mna inte kan lägga band på sig själv =/


Ska snart åka in till stan å mysa med fina Karolin :) å sen ikväll blir det födelsedags galej ;)

Presentation


Ensamstående mamma, till världens vackraste Wille ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Pojke eller Flicka?
 Pojke
 Flicka

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards