Alla inlägg den 2 maj 2010

Av . . - 2 maj 2010 22:11

Nu sitter man här igen och är lika chockad över hur fort en vecka kan gå, redan v.31 :) å så jag längtar efter mitt lille pyre!


Har haft en ganska lugn dag idag, fick fika med både med min mamma & min pappa, samtidigt! inte helt vanligt :) men mysigt värre..


Om 1 månad är det dags för flytt, till min alldeles egna lägenhet.. anar att tiden kommer susa förbi och 1 månad kommer att kännas som en kvart ;P har börjat rensa lite i garderoberna ikväll.. å ack så mkt skit jag har lyckats samla.. Man blir så trött & matt på sig själv.. har slängt ett par kassar med skit nu i alla fall.. å fler lär det bli..


Men nu måste jag försöka varva ner lite, imorgon är det måndag = långdag, upp o hoppa redan kl. 04.30 =/ puuuh..



Av . . - 2 maj 2010 11:41

Jag kan fortfarande inte fatta att jag fick lägenheten.. det är helt otroligt! Jag hade ju i princip gett upp hoppet.. Å så när jag gick in å kollade.. å så står det Grattis! Du fick kontraktet! jag var i eld o lågor hela dagen! :)


Det känns så himla bra, äntligen! :) Nu känns det som att det sista hindret är avklarat.. visst nu återstår allt fix med möbler och sånt där.. men det är lätt fixat, nu har jag i alla fall min alldeles egna lägenhet..


Där ska jag och bebis bo, å få det så mysigt :) härligt härligt :)

Ska rensa lite i mina garderober idag tänkte jag, sen ska jag försöka få tag i försäkringskassan i morgon och kolla upp om jag kan få bostadsbidrag å sådär..


1 Juni är lägenheten min i allafall, så skönt att jag kunde få ta den tidigare oxå, egentligen var det inflyttning 1:a Juli, och det hade ju kunnat bli lite tajt.. 3 dar innan BF ;)


Var på hälsokost affären igår, köpte havandeskapsolja å så mysig den var! Läste i gravid tidningen att den skulle vara jättebra och flera jag känner har sagt att man ska använda nån olja eller kräm som innehåller E-vitamin för att förebygga bristningar å sånt.. dock har jag ju inte fått några ännu, men är torr som ett fnöske så den va jätte mysig, blev jätte mjuk & len :)


Köpte även förberedande olja som man ska smörja underlivet med från och med v.34 ska göra huden där mer elastisk och minska risken för att man spricker alldeles för mycket.. lite fjantigt kanske men det skadar ju inte att testa? ;P

Presentation


Ensamstående mamma, till världens vackraste Wille ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Pojke eller Flicka?
 Pojke
 Flicka

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards